Verkoop

Consumenten

Onze paprika’s zijn samen met andere HarvestHouse-paprika’s verkrijgbaar in bijna alle supermarkten, grote speciaalzaken en weekmarkten. Koop deze gerust, je zult versteld staan van de smaak, stevigheid en uitstraling. En ze zijn ook nog eens super-gezond!

 

Harvest House Telersvereniging

De verkoop van de paprika’s wordt gezamenlijk gedaan met ruim 54 andere paprikatelers. Dit is de telersvereniging. In coöperatief verband heeft Harvest House verkopers in dienst die voor ons de paprika’s verkopen en alle logistiek in goede banen leiden.

Met deze vereniging gaan we steeds verder om de markt te veroveren. Het maken van “stoplicht-verpakkingen” en eigen handelsbedrijven zijn de nieuwste ontwikkelingen.
Over direct zaken doen met de supermarkt is nog veel te doen. Wie weet gaat dit in de toekomst nog gebeuren.

 

Specialiteit

Samenwerking door middel van deze vereniging geeft ons kracht in de markt. Als kweker moet je groot genoeg zijn om een serieuze spelpartner te zijn in de handel. Bij de Harvest House Telersvereniging hebben telers vaak een eigen specialisme.

 

Zo worden er bij Slaman paprika’s veel paprika’s verpakt voor Japan. Hiervoor gelden strenge eisen:

  • Extra kwaliteit;
  • Insecten-vrij;
  • en direct verlaadbaar voor het vliegtuig.

 

Bij Harvest House is een speciale afdeling die de marketing verzorgt. Een aantal telers gezamenlijk met de marketing-afdeling
zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de afzet te verbeteren: Categorie-management heeft nu volop de aandacht. Voor meer info: bezoek www.harvesthouse.nl .

 

Certificering

Slaman paprika’s voldoet aan de volgende certificeringen:

  • GLOBALG.A.P. – voedsel veilig en gecontroleerd geteeld.
  • GRASP – Risico-inventarisatie ten aanzien van sociale praktijken.
slaman-paprika-japan

flowpacks

japan-paprika

harvesthouse

globalgap